INLOGGEN
«»

De wet

Eindelijk kwam de lente in het land
is geweten
en de vlinder hupste van bloem tot bloem
om alle nectar op te eten
dit werd ook opgemerkt
door een ijverige merel uit Dongen
en die zat wel met een nest
vol uitgehongerde jongen
hij sprak tot de vlinder:
"helaas moet ik u meenemen
inzake de Wet op de Voedselketen."

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De wet’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.