Bartje de Vulkaan

Erik Tanghe

Bartje de vulkaan
het is niet goed met hem gegaan
Hij heeft het altijd gedaan

Als ie barst
heeft zijn omgeving last
als de druk er niet uit ontsnappen kan
dan heeft die er zelf wel van
niemand heeft graag dat ie werkt
dus wordt zijn vrije wil beperkt
en als ie uiteindelijk ontploft
dan is ie gewoon onbeschoft..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erik Tanghe (Actief sinds: 22-03-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bartje de Vulkaan’ van Erik Tanghe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.