Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Arme gigolo

Arme gigolo

Ik las van een middelmatig uitziende man die in een mooi café kwam. Een prachtige vrouw met lange, golvende bruine krullen glimlachte naar hem. Hij glimlachte terug. Ze kwam bij hem aan zijn tafeltje zitten. Na een leuk gesprekje vroeg hij of ze met hem mee wilde gaan. Ze zei "voor 500 euro, lieverd". Hij was verbaasd. "Super", zei hij. "Ik krijg normaal niet meer dan 20 euro. Dit wordt een top avond !". Haar stemming sloeg om en ze verliet plotseling het etablissement. Sneu keek hij haar na. "Ik was eventueel ook voor 10 euro met je meegegaan...." Het leven is moeilijk voor een gigolo die het niet van zijn uiterlijk moet hebben.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Arme gigolo’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.