INLOGGEN
«»

Volkszanger

Volkszanger

Vanmorgen werd er om 07.00 aangebeld

Ik doe open

Staat daar die vervelende volkszanger weer

Zegt hij "Ik ben wél goed hoor !! Mijn liedjes zijn hartstikke mooi"

Ik zeg: "nou, de meningen verschillen jongen. En nou niet meer aanbellen."

Ik smijt de deur voor zijn neus dicht en ga weer in bed liggen

Mijn vriendin vraagt "wie was dat nou weer aan de deur zo vroeg ??"

Ach, weer zo'n vervelende volkszanger die denkt dat hij goed is....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Volkszanger’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.