INLOGGEN
«»

Luchtig worden

Luchtig worden

Als ik dood ga laat ik me niet cremeren

Ik heb tijdens mijn leven nooit gerookt

En na de dood begin ik er niet meer aan

Later sprak ik iemand die na de dood juist wel gecremeerd wilde worden

Tijdens zijn leven was hij nogal zwaar op de hand

Hij wilde na de dood wat luchtiger van aard worden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Luchtig worden’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.