Nee, dat heb ik nou echt nooit

Vincent Oostrijck

Iemand vroeg mij

Heeft u ook soms dat gevoel dat alles tegenzit ? Je gezondheid gaat achteruit, je geld is op, je vrienden negeren je, je wasmachine stopt ermee, je fiets is gejat terwijl je er net nieuwe banden op had laten zetten, je bent somber en angstig als je over de toekomst denkt van jezelf. En de wereld is ook naar de klote. Oorlogen, armoede, milieurampen, krankzinnige leiders.

Ik zeg: Nee hoor. Dat heb ik echt nooit.

Oh...

Einde gesprek

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vincent Oostrijck (Actief sinds: 20-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nee, dat heb ik nou echt nooit’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.