INLOGGEN
«»

DE KAPPERS DIE EEN VLIEGTUIG KAAPTEN


Ze gingen op zoek naar haar
Maar kwamen van een kale reis terug
Met een ongebruikte schaar
Al vliegend vliegensvlug
Ze was heel ongewoon
De niet-geknipte persoon
Ze wilden haar kapsel perfectioneren
Het vliegtuigpersoneel elimineren
Dwongen de piloot koers naar Kaapstad te zetten
Niets of niemand kon hen beletten
Daar aangekomen bleek hun model onthoofd
De plaatselijke barbaarse barbieren hadden haar niet eens verdoofd

------------

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny Vandenberk
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘DE KAPPERS DIE EEN VLIEGTUIG KAAPTEN’ van Danny Vandenberk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.