INLOGGEN
«»

Ik ben maar een klein mannetje

Ik ben een klein mannetje

Sommige mensen merken op
Dat ik nogal lang van gestalte ben
Ja ik ben 1.91 meter
De meeste mensen zijn kleiner

Maar de waarheid is
Ik zie er langer uit dan ik ben
Ik loop namelijk altijd op mijn tenen
Bovendien zijn die tenen best wel lang

Tevens vinden heel wat mensen
Mij nogal uit de hoogte
Ze zouden mij het liefste
Een kopje kleiner willen maken

En als je zo zweverig bent als ik
Niet met beide benen op de grond staat
Dan lijk je dus ook langer dan je bent
Ik ben maar een klein mannetje

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ben maar een klein mannetje’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.