INLOGGEN
«»

Ellebogenwerk

Hier is elleboogmac'roni
Ook bijzonder populair
Maar hoe dat zo is gekomen
Noem ik toch beslist niet fair

Met je ellebogen werken
Heeft meestal als resultaat
Dat je voordat ze het merken
Heel vlug op de voorgrond staat

Deze soort van macaroni
Is alleen maar elleboog
Uit de grote keus aan pasta's
Werkte hij zich zo omhoog

Echt, die elleboogmac'roni
Kwam brutaal naar voren toe
Ten koste van bescheiden soorten
Het populairst, maar vraag niet hoe !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

René Vis
Actief sinds: 11-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ellebogenwerk’ van RenĂ© Vis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.