Een briljante ontmoeting

Willemien


Ik ben van zilver en briljant
wordt liefdevol gedragen aan haar hand
wanneer zij in de benen gaat
voor een korte wandeling op straat
loopt zij daar maar te flaneren
wuift met mij naar belangrijke heren
laat mij schitteren in de zon
met haar boezem over het balkon.

Soms mag ik even zwemmen
aan dat chloor moet ik wel even wennen
na afloop poetst mevrouw mijn briljanten
ja, mijn eigenares weet van wanten
ook een souper mag ik aanschouwen
neemt mij ook weleens in vertrouwen
des avonds laat, verdwijn ik in fluweel
oh, oh het is mij soms wel wat te veel.

Willemien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willemien (Actief sinds: 22-01-2016)

Informatie bij het gedicht

Geschreven met een knipoog naar het leven!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een briljante ontmoeting’ van Willemien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.