INLOGGEN
«»

Mensen

Mensen in soorten en kleuren
Laten van alles gebeuren
Dikken en dunnen
Die wel wat kunnen
Korten en langen
Met wie weet welk verlangen

Maar wat je niet kunt zien
Kun je wel weten misschien
Een hart van goud
Of een karakter zo stout
Een IQ heel hoog
Of een timmermansoog

Slimmen en sterken
Moeten samen werken
Zieken en gezonden
Die elkaar vonden
Ouden en jongen
Die samen zongen

De mensen vinden elkaar
Toch wel een beetje raar
Bekijk jezelf dan maar
Je bent net zo goed raar
Neem het leven met een lach
Schaam je niet voor je gedrag
Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ies 't Hart
Actief sinds: 10-12-2014Informatie bij het gedicht:

Het is zo makkelijk iemand voor gek verklaren. Maar kijkt u eens naar uzelf .U heeft ook rare trekjes .Niet dat u ziek bent. Maar als ze aan u komen. Is de wereld te klein Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mensen’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.