INLOGGEN
«»

gorter

 gorter

 ach ach herman
 ach beste man
 weet je wel
 dat je hele werk
 alles wat je ooit schreef
 dat je hele zijn
 oftewel je hele ik
 past op zo een kleine
 usb stick

 voor mij wel een
 geluk
 in plaats van kilo's
 boeken
 duizenden bladzijdes
 te doorzoeken
 staat alles netjes
 stuk voor stuk
 op tien gram plastic

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

en nu Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gorter’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.