Lachprikkel 223

Henk P.Post

 Komt allen met ons dansen,
 riepen de ganzen
 dan dansen wij heel veel keer
 op de muziek van het zwanenmeer!


 Tijdens het feest speelt het orkestje
 'n heel leuk versje
 en zwieren en zwaaien
 de zwanen met de ganzen samen


 Zo ging het een tijdje door en
 liepen de ganzen en de zwanen
 na afloop samen:
 een kringetje in ganzenpas

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henk P.Post (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lachprikkel 223’ van Henk P.Post zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.