Lachprikkel 127

Henk P.Post

 Een hooggeachte heer
 wilde het wel eens een keer
 met een ander doen
 kwam op weg naar zijn werk
 langs een dame achter de ramen

 Het behoefde geen betoog
 langzaam kwam zijn dingetje omhoog
 maar de man was zijn geld vergeten
 dan kan het niet doorgaan
 liet de dame hem weten!

 Terug van het pinnen mocht hij
 bij de dame naar binnen
 dacht aan zijn vrouw en stond
 toen stijf van berouw!

 Gut zei toen de dame achter de ramen
 u bent wel stijf
 maar niet dat pieletje aan uw lijf
 gaat u maar weer
 zo kunt u met mij niet op en neer!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henk P.Post (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lachprikkel 127’ van Henk P.Post zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.