Over haar

Henk P.Post

 Ze zit naast mij in de trein
 muziek moet weerklinken in haar oren
 de anderen in de trein hoeven het niet te horen
 men zou zich er aan kunnen storen

 De oordopjes gaan de schelpen uit
 haar paardenstaart wordt het volgende
 veranderd behendig van staart in 'n knotje
 elastiekje er om heen en klaar is Dotje

 Waarom op dit moment
 komt er nog een vervolg later
 ik zal het nimmer weten ik
 ben treinverlater

 Wordt het loshangend haar
 of weer een staart
 ach.. laat toch zitten
 wat is mijn nieuwsgierigheid nou waard

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henk P.Post (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Gezien in de trein naar Alphen a/d Rijn

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Over haar’ van Henk P.Post zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.