Genoeg

Doorntje Voerman

Was het niet genoeg
Dat je mij sloeg
Dat je me bedroog
Overal om loog
Dat je mij misbruikte
En ook financieel gebruikte

Dat je mijn vrijheid afnam
Het allerergst vond ik
Dat je mijn lach wegnam

Het is genoeg
De blauwe plekken zijn verdwenen
Ik heb mijn waardigheid weer terug
En mijn lach is weer verschenen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Doorntje Voerman (Actief sinds: 10-11-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Genoeg’ van Doorntje Voerman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.