Beschadigd door hem

Roel van Ekeris

Voor jou, voor haar en hen
Waar allen verloren
Zonder stem
Het levensgeluk bevroren

Voor de spiegel staan
Kan het hem wel bekoren
Laat je traan maar gaan
Waar beiden verloren

Stigmatiseren
Zichzelf nihil eren
Bekeren door boeken
Om zijn eigen waarheid te zoeken

Tergend menselijke hartpijn
Enerverend voor zijn eigen zijn
Jouw beledigende gebaren
Kom tot bedaren

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Beschadigd door hem’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.