Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten over huiselijk geweld

Huiselijk geweld is vreselijk en wij hopen dan ook dat het van de aardbodem zal verdwijnen. Toch komt het vaker voor dan je zou denken! Gedichten over huiselijk geweld beschrijven die situatie, en kunnen troost of inzicht bieden. Heb jij te maken met huiselijk geweld, of ken je iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Lees dan de huiselijk geweld gedichten en kleine korte gedichtjes hierover binnen deze rubriek eens.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over huiselijk geweld, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!