INLOGGEN
«»

Opnieuw Kringloop stoelen?

De toendertjd gekochte eetkamerstoelen heb ik al
rap weggedaan De kleur was oké en over de
styling heel voldaan Alleen: menigeen die eráf
tuimelen deed gaan

Die laminaatvloer ook zo akelig hard, nog een
wonder dat geen mens iets gebroken had!
De volgende partij stoelen kwam van de Kringloop
Zo lékker dat zij zaten en zij kosten maar een

fractie... Na járen van intensief gebruik zijn helaas
ook die nu op Het spijt me wel zo, opnieuw voor
andere een aankoop.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Opnieuw Kringloop stoelen?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.