INLOGGEN
«»

Een heel jeugdige hulp

Ik zie hem meteen wel zitten; qua beleefdheid van
een nog ouderwetse soort
Werken dat hij ook dan kan! Om beiden dat hij bij
mij dan scoort

Pas zeventien lentes oud, op school en zo wereldwijs
Hij weet exact wat hij later wil, voor het moment een
aardig zakcentje...
Hij gaat wat men wel noemt graag van bil!

Die gezamenlijke uitwisseling van belevenissen
en ervaringen, wel zo allemachtig leuk
We grinniken beiden wat om het verschil in
levenswijze Bij tijd en wijle lachen we ons zelfs
een deuk!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een heel jeugdige hulp’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.