INLOGGEN
«»

Ons tijdelijk huis

Acht koppen met stalen aangezicht blinken me tegemoet. (spijkers voor je jas)
Maar er komt iets moois voor terug.
Ons bed is nu echt een worstelmat.
Maar er komt iets moois voor terug.
De slijtvaste vloer is hier en daar wat genuanceerd.
Maar er komt iets moois voor terug.
Het figuur "sprinter" op de muur laat zien hoe snel de tijd kan gaan.
Maar er komt iets moois voor terug.
De stereo is terug gebracht tot een wereldontvanger.
Maar er komt iets moois voor terug.
De tuinmeubelen zijn nu voor huis, tuin en keuken gebruik.
Maar er komt iets moois voor terug.
Langzaam maar zeker groeit ons nieuwe huis, dus...er komt iets moois voor terug.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ons tijdelijk huis’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.