INLOGGEN
«»

thuis is vertrokken

het huis telt
de stappen
kraakt zijn trappen

in het slaan
van de deur zit
de tijdloze sleur

het interieur
heeft de geur
van verleden

de tafel is oud
een bank droomt
gerieflijke plooien

gordijnen
zijn zwaar van
het lichten der jaren

de muren
bekrast en belast
met herinnering

thuis
is vertrokken
het huis staat te koop

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘thuis is vertrokken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.