Mijn diepste bede

Petra Groeneveld

Geef Vrede Heer
geef Vrede
O Heer dat is mijn
diepste bede

Mijn verlangen
om in deze wereld
Gerechtigheid
te vinden
Door te geven
en ontvangen
Amen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn diepste bede’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.