INLOGGEN
«»

Verlangen naar vertrouwen

Verlangen naar vrolijkheid
Voelen diep van binnen
Verlangen naar licht op donkere momenten
Voelen dat het leven mooi is
Verlangen naar geluksmomentjes
Voelen dat deze er al zijn
Lief zijn voor mijzelf
Voelen dat het moeilijk is
Houden van mijzelf
Voelen dat het kan
Vertrouwen in mijzelf
Vertrouwen in de toekomst
Vertrouwen in de liefde
Vertrouwen dat het gaat lukken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Annelies1708
Actief sinds: 01-11-2021Informatie bij het gedicht:

1 november 2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verlangen naar vertrouwen ’ van Annelies1708 zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.