INLOGGEN
«»

Ik hoop op U

Ik bid U Heer, voor al die mensen
die vol zijn van hun eigenwaan,
nodeloos, pijnlijk, de ander kwetsen,
en boven een ander gaan staan.

Ik bid U Heer, geef toch Uw vrede,
Uw vrede en gerechtigheid.
Ik hoop op U, deel Uw liefde mede
die ons van eigenwaan bevrijdt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik hoop op U’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.