INLOGGEN
«»

Rennen

rennen
rennen voor je vrijheid
rennen naar geluk
opzoek naar je blijheid
Want diep in je heb je dat wel
Maar het is heel ver te zoeken
Het zit heel erg diep in je vel
Blijven rennen anders raak je de weg kwijt
dan moet je weer terug naar de pijn
Dus je blijft verzetten tegen de strijd
Maar het is zo ver rennen
want het zit zo diep
en dit is niet hoe mensen jou kennen
Ze zien je als het blijste meisje uit de klas
wat je eigenlijk helemaal niet bent
Dus je pakt je jas
en gaat er vandoor
want dit ben jij niet gewend
Zo was het niet ervoor
eerst was altijd alles geweldig en goed
En nu neem je al die verdriet mee naar je reis
Terwijl de pijn je voed
Maar je kan er wel uit komen
je moet door en door blijven rennen
Want dit is jou reis en jij mag er over dromen
Het komt allemaal goed
heel langzaam
heb gewoon een beetje moed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jasja Scholtens
Actief sinds: 02-05-2021Informatie bij het gedicht:

hey hallo beste dichters/lezers ik ben nieuw op deze site ik ben 13 jaar en ik schrijf af en toe gedichten ik heb net dit gedicht geschreven omdat ik me bestwel kloten voelde om het maar even zo uit te drukken ik hoop dat mensen mij begrijpen als ze dit gedicht hebben gelezen want soms is het moeilijk om mensen zomaar te begrijpen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rennen’ van Jasja Scholtens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.