INLOGGEN
«»

De kern

voorbij de dagen
en alle lagen
voorbij

een hoop benut
bronnen uitgeput
kerend tij

leren, spelen
overleven
streven, geven

zoeken, loslaten
nuttig praten
gelaten

tijden, strijden
vermijden,lijden
begeleiden

zien, inzicht
zuiver licht
gewicht

voelen, doelen
ontvangen, belangen
zacht en kracht

liefde
...alleen maar liefde...
oprecht gezegd en uitgelegd

leven beleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De kern ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.