INLOGGEN
«»

Hoop

Ik zeul me voort
Door moederlijke nageboorte
Het getijde baarde mij in onschuld
Aan de oever
Waarlangs mijn moeder ging
Om te baden in het geloof
Dat het kind in haar
De overkant zal bereiken
Waar geluk bloeit
Aan de oever van het
Licht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Richard Fritz
Actief sinds: 31-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoop’ van Richard Fritz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.