INLOGGEN
«»

Voetenbankje

Soms kun je met een klein ding wel zó
tevreden zijn...
zoals een tweedehands voetenbankje
bij de Kringloop gekocht
Opgezwollen zijn geregeld mijn enkels,
niet voor niets heb ik ernaar zo gezocht!

Het is wel niet de allerbeste kwaliteit,
maar wel nog heel erg functioneel
Het gaat mee denk ik, zolang het dat kán
Betalen ervoor deed ik niet al teveel.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voetenbankje’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.