INLOGGEN
«»

Licht in mij

waar water
zacht kabbelt
langs de randen van de stad

waar vogels
hoog hangen
verstild in de zware lucht

waar mensen
gaan en komen
zwijgzaam op hun pad

waar dromen
vertroebelen
in de wind van de dageraad

daar stroomt
de stilte
in rivieren voorbij

daar sijpelt
licht
in mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Licht in mij’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.