INLOGGEN
«»

één man

Één man kwam voor het licht

Één man kwam voor de duisternis

Één man kwam voor de tranen

Één man voor het gezicht


Één man kwam voor de grens

Één man kwam weer thuis

Één man kwam voor de vrijheid

En één man kwam met een wens


Één man kwam met een vriend

Één man kwam met een droom

Één man kwam met hoop

En één man heeft het verdiend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Awkebit
Actief sinds: 25-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘één man’ van Awkebit zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.