INLOGGEN
«»

Je ne regrette rien

Hoe ik uit niets getrokken werd
Met de kracht van 100 paarden

Hoe mijn wereld scheidde
En ik een andere weg zocht

Hoe ik mijn tijd verdeed
En gaarne boeken sleet

Hoe ik in elkaar kromp
En gehoon ontweek

Hoe ik langharig hard werd
Maar de kern bewaar

Hoe ik de pen bemin
En schrijversschap zoek

Non, je ne regrette rien.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DichteresMetHoop
Actief sinds: 12-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je ne regrette rien’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.