INLOGGEN
«»

De droom van hoop

M'n haren in de wind,
Een traan op m'n wang
Het is een eindeloze gang

Maar ergens schijnt er licht,
Wat zich scherp steld op m'n gezicht

Het velle licht doet m'n ogen pijn
Wat zal het zijn?
Ben ik dan eindelijk gered? Word ik gewoon weer wakker in mijn eigen bed?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lottebotje
Actief sinds: 25-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De droom van hoop’ van Lottebotje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.