Donkere nachten

markemans

Ik zie in het duister,
ik voel in de nacht
Ik hoor aan de stilte,
waar jij op mij wacht

Jou wil ik leiden,
door het rad van het leven
Die prille hoop,
die wil ik jou geven

Als de meester van het duister,
als een schaduw in de nacht
Zal ik jou gaan brengen,
waar jij al zo lang op wacht

Een steen zal ik werpen,
in de poel van geluk
Zodat de golven jou raken,
wat pijn doet gaat stuk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

markemans (Actief sinds: 15-11-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Donkere nachten’ van markemans zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.