ZINGEN

godschalk ludo

Zingen
Toen ik begon te zingen in een koor,
Zo helemaal in het begin.
Ik kon het al snel niet meer missen,
stopte er heel mijn wezen in.
Als de stilte er nu soms komt,
Is zanggeluid dichtbij.
Ja dat beetje stilte laat me luisteren,
en vogelgezang maakt me echt heel blij.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ZINGEN’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.