eerste optreden

godschalk ludo

Het eerste optreden

Heerlijk, het gaf mij steun en kracht,
voor de toekomst en alles wat ons nog wacht.
Het liet mijn hart weer zingen,
zo schoon zo een mooie dingen.
Door corona was repeteren of optreden,
een verboden vrucht geworden.
Daarom was er ook die geweldige goesting,
Die drang om te zingen ,
die drang om contact te hebben met je zanggenoten.
Want als iets niet mag, dan wil men daar altijd mee aan de slag.
In een koor voel je je nooit klein,
samen was het een heerlijkheid om weer groots te zijn.
En ja alles was misschien niet perfect of heerlijk,
een optreden echter is en blijft gewoon onontbeerlijk.


L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘eerste optreden’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.