Huisvlijt en zo

Dakoyria

Jijzelf kon totaal niet vermoeden dat huisvlijt
in deze tijd zo populair zou worden
Zo neemt het zelf kaarten maken in deze
dure tijden weer volop toe

Er wordt ook weer tamelijk veel gebreid en
ook appeltaart bakken is weer 'in',
Gelezen wordt er vast weer vaker, maar liever
door uiterst fraai weer die activiteit dan staken

Fietsen en wandelen wordt veel buiten gedaan
Hoe zelf te koken en te bakken wordt op de
t.v. voorgedaan 'Voetbal' sluit de rij; je hebt best
wat keuze, je voelt je tevree.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Huisvlijt en zo’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.