gemis

godschalk ludo

Ik mis mijn koren

Je wilde het misschien niet horen
Maar verdomme ik mis mijn koren
Ik mis de vrouwen
Ik mis de venten
Ik mis mijn dirigente
Ja ik mis mijn koren, ik wil ze horen
Ik wil weer leven , ik wil weer zingen
Ik wil uit men kotje springen.
Ik hoop dat het weer snel terugkomt
Dan draait de wereld pas weer rond.

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gemis’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.