INLOGGEN
«»

Bezigheden buiten de deur hebbende

Eens zullen alle hobbyclubs voor 100% weer starten
Geen enkel virus meer dat zo langdurig kan tarten...
Met het aantal oudjes dat groeit en snel toenemen
zal, een vooraanstaande plaats innemend en immens
in getal!

Voorzichtige pogingen worden alweer gedaan; uiterst
blij is men elkaar weer ontmoeten gegaan...
Nu nog slechten van die coronapas die er nu dan is
Een komt alles wel weer in orde, zeker en gewis!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bezigheden buiten de deur hebbende’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.