INLOGGEN
«»

Een onopgemerkt talent

Een nooit opgemerkt talent zit vaak heel
diep verstopt Pas op al gevorderde
leeftijd dat het zich zomaar ontpopt!
Een mij goed bekende vrouw las haar
oudere zuster een slaapverhaaltje voor

ter plekke uit haar duim gezogen Zij die
elkaar meer dan mogen: het plezier
spatte er vanaf Als zij het nou eens op
schreef opdat het verder het levenslicht
zag?

Tekenen kan zij ook tamelijk aardig, het
wordt veel te weinig gedaan...
Zo'n zelfverzonnen en geillustreerd verhaal
Wie weet kan zij dat tevens elders slijten
gaan?

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een onopgemerkt talent’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.