Handmatig beschilderde steentjes

Dakoyria

Allerliefste en handmatig beschilderde steentjes
zie ik op mijn wandeltocht: naar grootte keurig
gerangschikt reikt het oog tot aan de voordeur

Wellicht van vakanties meegenomen en met
engelengeduld bewerkt zodat het uiteindelijk wat
wordt?

Creatief is het zeer zeker en uniek dan in zijn
soort
Ik bestudeer grondig de geplaatste patronen
totdat ik moe daarvan, me op voortzetting

van het wandelen maar stort.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Handmatig beschilderde steentjes’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.