The voice of seniors

Dakoyria

Ik geniet terdege van the voice of seniors en
verbaas me geregeld hoe goed de artiesten
bij stem nog zijn!
Vaak met een knipoog naar mijn eigen jeugd
Ach ja en opnieuw ondergaand, zo heel fijn

Met een kritisch oog kijk ik naar de huidige
outfit, hun er nog mee door kunnende
bewegingen en de uitgestraalde pit!
Al snel stel ik me in gedachten in hun plaats
Met mijn stem wordt het niets maar die

inderhaast aangetrokken kledij... Bijbehorende
pasjes en gebaren vanzelf daarbij...
Ik keer weer in de realiteit terug, zelf houd ik
meer van lezen... daar heb je ook niet die stress
en haast... Die welverdiende rust!

Ieder zijn meug bedenk ik maar en kijk en
luister intens verder Het programma is alweer
bijna klaar Wat je noemt voor de liefhebber en
kortstondig daar

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘The voice of seniors’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.