INLOGGEN
«»

Een naaktmodel in drie lijnen!

Die yogaleraar stond daar als een zoutpilaar
Een arm bewegingloos gestrekt in de lucht,
en overigens poedelnaakt Hij uitte geen
enkele zucht..

En wij, cursisten van een teken- en schilder
cursus werden geacht zijn gestalte in drie
snelle lijnen te vatten... Onmogelijk dus!
Maar het proberen zelf was al heel leuk,

die geduldige man die daar zo stoicijns
stond en nog altijd die arm daar; per saldo
lachen we ons om de hele stuatie naar.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een naaktmodel in drie lijnen!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.