Zelfgemaakte kaarten en kleurboeken

Dakoyria

Ik houd van die zelfgemaakte kaarten; sommigen
zijn er wel zo bedreven in!
Het latere wegdoen vind ik dan zo moeilijk...
dus puilt er een kast uit met alle fraais daarin

Zelf ben ik verrukt van 'grote mensen'- kleurboeken
Ik experimenteer met talloze tinten al naar mijn
stemming van dat ogenblik
De tijd verstrijkt nogal snel en het ontspant

Je houdt wat makkelijker de moed erin.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zelfgemaakte kaarten en kleurboeken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.