de som

godschalk ludo

De som

Een zangkoor is meer dan een dirigent alleen
Het is de som van alle zangers er omheen
De enkeling verdwijnt moet je weten.
Het maakt plaats voor de warmte,
het samenzijn in het heden.
De warmte die een koor kan geven,
kan je in zangers hun ogen lezen.
Een koor geeft geluk, vriendschap,
en vreugde in het leven.
Zangers weten echt waarom,
daarom dat ik er zo graag kom.
Een zangkoor is de som,
en ik als ik er kom,
voel ik ook waarom.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de som’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.