koorweekend

godschalk ludo

Koorweekend

Zo wil ik een weekend altijd beginnen.
Wat een koorweekend vermag.
Een dag met zoveel warmte van binnen.
Een wonder waaraan ik deelnemen mag.
Een weekend , zo zijn er echt niet velen,
zang zo licht en zacht als satijn.
Ik wil hem terug met jullie delen,
Ja ik wil er weer bij zijn.
Liederen uit een verdwenen verleden,
Gezongen door een geweldig koor
Langs kust en strand , gezongen in het heden.
Hemels klinkend in mijn oor.
Een droom , zoals een gedicht geschreven,
zingen komt nu weer in het zicht.
Ik wil daar alles weer voor geven,
dat vind ik gewoon mijn plicht.
Laat die inenting maar snel komen,
geef ons maar die prik.
Dan kunnen we weer samen zingen ,
met al mijn vrienden,
vriendinnen,
en ik.


L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘koorweekend’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.