Verroeste brommer

Gaatje

Altijd wanneer ik me eenzaam voelde
Sprong ik op mijn brommer
En reed weg
Niet naar ergens
Gewoon het genot van wind in mijn haren
Dat is mij nu afgenomen
Omdat ik verplicht word hem binnen
Te laten staan
Tijdens deze lockdown

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaatje (Actief sinds: 01-11-2019)

Informatie bij het gedicht

Ik mis brommeren.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verroeste brommer’ van Gaatje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.