nieuwe baan

Marije Dassen

Liefste
Marije Dassen
Veel succes nieuwe baan ik jou missen
Lieve begeleiding gezellige in de vroomestraat
Samen ook vissen en ook auto Toeren

Lieve lieve Thérèse Evertse

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marije Dassen (Actief sinds: 14-10-2018)

Informatie bij het gedicht

Nieuwe baan begeleiding wonen ambulante

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘nieuwe baan’ van Marije Dassen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.