INLOGGEN
«»

De nieuwste creatie

Zij toont mij haar nieuwste creatie: een trui op
bestelling gebreid Hij steekt prachtig in elkaar
gemêleerd lila en wit, een vlot model is daar!

Voor háár een klusje van niets die dag en
nacht eraan werkt; een echte levensvervulling
die haar tevens mentaal sterkt

De 'bestellingen' lopen maar binnen en je ziet
haar eeuwig bewegende handen
Álle handwerk beheerst zij meer dan goed,
geschikt materiaal in een tas en wat manden.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De nieuwste creatie’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.