INLOGGEN
«»

dansen is mijn leven.

op sommige dagen ga ik springen, swingen bewegen en mee zingen.
want ik ga namelijk dansen.
ik hou van dansen want ik vind het leuk om te bewegen.
dansen is mijn leven, dansen is mijn evenwicht.
ik zit op jazz ballet, en op hip-hop.
sommige kinderen lachen me dan uit, want als er word gevraagd welke hobby`s doe je en ik zeg jazz-ballet gaan ze lachen. ik trek me nergens iets van aan, IK ZEG TREK JE ER NIETS VAN AAN EN DOE WAT JE WIL OF HET NOU BALLET OF TURNEN IS DOE WAAR JIJ JE GOED BIJ VOELT!
dat doe ik ook (er me niets van aan trekken.)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-06-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Denise
Actief sinds: 28-06-2015Informatie bij het gedicht:

ik zit op dansen en sommige kinderen lachen me dan uit. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘dansen is mijn leven.’ van Denise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.